Lundqvist-puuhyllyjen tarina

Puuntyöstö

Ruotsalainen kirvesmies Harald Lundqvist perusti ensimmäisen huonekaluveistämönsä vuonna 1939. Yhdeksän vuotta myöhemmin hän patentoi kuuluisan puuhyllyjärjestelmän, jota myydään tänään yli 30 maassa.

Puuhyllyt.fi:ssä myytävät Lundqvist-hyllylevyt ja -hyllytikkaat on valmistettu Ruotsin Gnestassa sijaitsevalla täysautomatisoidulla tehtaalla, jossa tätä alkuperäistä Harald Lundqvistin mallistoa on valmistettu vuodesta 1952 lähtien.

Lundqvist-hyllyt ovat markkinoiden edullisin puuhyllysarja (tutustu hintavertailuun). Lundqvist-tuotteet ovat yhteensopivia Lundia-puuhyllyjen kanssa, eli voit käyttää niitä samassa hyllykokonaisuudessa sattumanvaraisessa järjestyksessä.

Tavoitteenamme on tarjota Harald Lundqvist puuhyllyjä mahdollisimman helposti, yksinkertaisesti ja edulliseen hintaa. Pyrimme muutenkin pitämään kustannukset mahdollisimman alhaisina. Meillä on esimerkiksi tehokkaasti toimiva logistiikkakeskus, eikä lainkaan kalliita myymälätiloja. Tässä on markkinoiden edullisimpien hintojen salaisuus.

Monipuoliset maksutavat

Voit maksaa ostoksesi tavalla, joka sinulle parhaiten sopii.

Maksutapa valitaan tilauksen yhteydessä. Kaikki maksutavat ovat ehdottoman suojattuja ja turvallisia käyttää.

Yritysasiakkaat voivat maksaa tuotteet myös laskulla. Tilauksen toimituksen yhteydessä tulevalla laskulla on 14 päivän koroton maksuaika. Koska lasku sisältää luottomahdollisuuden, tilaus edellyttää Y-tunnuksen ilmoittamista. Laskutuksesta peritään lisäkuluna hinta 14,88 €. Mikäli emme saa Y-tunnusta, tavarat toimitetaan vain ennakkomaksusta.

Kotiinkuljetus koko Suomeen

Meillä asiointi on helppoa ja vaivatonta.

Pääsääntöisesti toimitamme hyllyt Postin kuriiripalvelulla. Rahtikuljetuksesta veloitamme toimituskuluja 29€. Valmiista malliryhmistä sinun on helppoa valita ja vertailla hintoja.

Tarvittaessa ammattitaitoiset kalusteasentajamme toimittavat puuhyllyt turvallisesti perille, asentavat ne paikoilleen suunnitelmien mukaisesti ja opastavat kalusteiden käyttöön ja huoltoon liittyvissä kysymyksissä.

Ostetaan ja myydään käytettyjä Lundia-tuotteita

Etsitkö jotain tiettyä Lundia tuotetta?

Puuhylly.fi ostaa ja myy myös käytettyjä Lundia tuotteita. Voit myös lähettää meille viestin tuotekyselystä, niin otamme sinuun yhteyttä kun saamme tuotteen myyntiin.