Usein kysytyt kysymykset:

Onko Puuhyllyt.fi verkkokaupassa myytävät tuotteet Lundia-tuotteita?
Ei. Puuhyllyt.fi verkkokaupassa myytävät uudet tuotteet eivät ole Lundia-tuotteita, vaan LUNDQVIST-tuotteita. Puuhyllyt.fi -verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat aitoja, ja alkuperäisiä Harald Lundqvistin suunnittelemia ja patentoimia LUNDQVIST-tuotteita. Tätä Harald Lundqvistin patentoimaa kuuluisaa puuhyllyjärjestelmää myydään nykyisin yli 30 maassa.

Puuhyllyt.fi:ssä myytävät Lundqvist-hyllylevyt ja hyllytikkaat on valmistettu Ruotsin Gnestassa sijaitsevalla täysautomatisoidulla tehtaalla, jossa tätä alkuperäistä Harald Lundqvistin mallistoa on valmistettu jo vuodesta 1952 lähtien.

Voinko käyttää Puuhyllyt.fi -tuotteita Lundia-tuotteiden kanssa?
Pyyhyllyt.fi tuotteet ovat yhteensopivia Lundia-hyllyjen kanssa. Sinun on kuitenkin hyvä tietää muutamista eroavaisuuksista, joita tuotteissa on. Lundqvist-avotikas on 4 millimetriä kapeampi, kuin Lundia-järjestelmän avotikas. Tästä syystä Lundqvist-tikkaaseen ei voida asentaa jälkikäteen Lundia Oy:n myymää täytelevyä, kuten Lundia-avotikkaaseen. Mittaero on myös syytä muistaa, jos olet asentamassa Lundqvistin hyllyyn Lundia-kulmaovea. Hyllyt ovat mitoiltaan samoja, kuin esimerkiksi Lundia-tuotteet. Annamme mielellämme suunniteluapua ja vinkkejä puuhyllyjärjestelmiin.

Onko puuhyllyt.fi -verkkokaupassa myytävillä tuotteilla palautusoikeutta?
Kyllä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen Kuluttajansuojalain 6 luvun 15 §:n mukaisesti 14 päivän sisällä ilman erityisiä syitä. Lisätietoja tilaaminen -kohdasta.

Onko Puuhyllyt.fi -tuotteissa eroavaisuuksia Lundia-tuotteiden kanssa?
Tuotteemme ovat 1. laatuisia tuotteita, kuten muutkin markkinoilla olevat tuotteet. Tiesithän, että puutuotteita valmistettaessa raakapuun laatu saattaa vaihdella. Muun muassa oksia ja oksapaikkoja saattaa esiintyä joissakin tuotteissa. Lundqvist-tuotteet valmistetaan samasta puulajista kuin esimerkiksi Lundia-tuotteet.

Lundqvist-hyllyissä hyllyraudat on kiinnitetty alkuperäisellä kiinnitysmenetelmällä, jota on käytetty aiemmin myös Lundia-tuotteissa.

Lundqvist-tikkaissa naulat ovat näkyvissä, Lundia-tuotteissa käytetään piilonauloja.

Hintavertailu – voiko tuotteiden hintoja verrata esimerkiksi Lundia-tuotteiden hintoihin?
Puuhyllyt.fi verkkokaupassa myydään yleisimpiä Lundqvist-puuhyllyjärjestelmän tuotteiden (1. laatuisia), joiden osalta hintavertailu on toteutettu Lundian vastaaviin 1. laatuisien priima tuotteisiin. Edellä mainitut eroavaisuudet huomioon ottaen voidaan olettaa että tuotteita voidaan käyttää yhdessä ja hintoja voidaan vertailla keskenään.

Onko puuhyllyt.fi verkkokaupalla myymälää?
Tavoitteenamme on tarjota Harald Lundqvist-puuhyllyjä mahdollisimman helposti, yksinkertaisesti ja edulliseen hintaan. Pyrimme muutenkin pitämään kustannukset mahdollisimman alhaisina. Meillä on esimerkiksi tehokkaasti toimiva logistiikkakeskus, eikä lainkaan kalliita myymälätiloja. Tässä on markkinoiden edullisimpien hintojen salaisuus.