Verhot

Käytännölliset ja kauniit verhot

Verhot ovat monessa kodissa kaunis sisustuselementti, mutta verhoilla on myös useita käytännöllisiä tehtäviä. Ne peittävät näkyvyyttä ulos, jottei jokainen ikkunan ohikulkija näe kotiisi, pimennysverhot puolestaan pitävät valon ulkona ja auttavat nimensä mukaisesti pimentämään tilan nukkumista varten. Verhokangas on myös hyvä keino vähentää sisätilojen kaikua sekä luoda varjoa esimerkiksi terassille tai muihin oleskelutiloihin, joihin aurinko paistaa useita tunteja päivässä. Verhoja ostaessa onkin hyvä pohtia ensin verhojen tarvetta, jonka jälkeen pääset miettimään mikä väri, kuosi ja kangas tilaan sopii parhaiten. Verkkokauppamme valikoiman avulla löydät parhaat tuotteet sisä- ja ulkotiloihin, omien tarpeiden ja sisustusmieltymysten mukaisesti.

Laajasta valikoimasta löydät myös paljon muita tuotteita niin sisä- kuin ulkotiloihin. Tilaa verhoihin sopivat kodin sisustustuotteet, harrastus- kylpyhuone- ja ruuanlaittotarvikkeet sekä puutarhakoneet. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa jo tänään!

Verhot luovat huoneen tunnelman

Monipuolinen verhovalikoima on oikea jokaisen sisustajan aarreaitta. Valittavanasi on verhot eri kankaista sekä värejä ja kuoseja jokaiseen tilaan ja makuun olipa etsinnässäsi kauniit verhot olohuoneeseen tai mukavat sivuverhot keittiön ikkunaan. Näyttävinä sisustuselementteinä voivat toimia myös verhotanko ja -tampit.

Verhojen valinnassa on hyvä kiinnittää huomiota verhokankaaseen- ja kuosiin, sillä verhot kykenevät muuttamaan huoneen tunnelman kuin taikaiskusta. Värikkäät verhot vetävät katseen puoleensa ja piristävät koko huoneen, kun taas kevyet puuvilla- ja pellavakankaiset verhot pehmentävät tilan ilmettä. Voit myös yhdistellä ohuita ja paksuja verhoja ja näin vaikuttaa ikkunasta tulevan valon määrään. Selkeyttä tilaan saat esimerkiksi laskosverhoilla tai suorilla sivuverhoilla.

Pimennysverhot joka kodin tärkeä hankinta

Pimennysverhot ovat monessa kodissa yksi tärkeimpiä hankintoja, erityisesti kesän valoisaan aikaan. Ne mielletään välillä raskaiksi sisustuselementeiksi paksuutensa vuoksi, mutta myös paksut, pimentävät, verhot voivat toimia kauniina yksityiskohtana tai jopa sisustuksen katseenvangitsijana. Valitse pimennysverhoihin kaunis väri ja näin muutat koko huoneen tunnelman tai korostat huoneen muita sisustustuotteita. Pimennysverhoihin saat keveyttä tekemällä kerrostusta. kodin sisustaminen on aina laajempien kokonaisuuksien pohdintaa ja verhoista on helppo tehdä yksi osa kaunista sisustusta.

Verhojen hankinnassa on hyvä kiinnittää huomiota myös niiden pituuteen sekä asentamiseen. Hyvä yleissääntö on, että verhot ulottuvat noin yhden sentin päähän lattiasta. Tällöin ne eivät kerää itseensä pölyä ja likaa. Verkkokauppamme avulla löydät myös valikoiman erilaisia verhotankoja, joiden paras kiinnityskohta on noin 30 senttiä ikkunan yläpuolella. Myös verhotamppi on niin kätevä kuin kaunis ostos, jolla kiinnität verhon kauniisti sivulle vaikkapa päivän ajaksi. Tutustu laajaan valikoimaamme jo tänään ja inspiroidu sisustamaan!