Viimeisimmät artikkelit

Hierova suihkukahva kotiin
  • 14 Sep, 2022

Mikä onkaan upeampaa kuin se, että erilaiset aikaisemmin harvinaisemmat luksustuotteet on nykyisin mahdollista tilata myös omaan kotiin. Yksi näistä ylellisyyksistä on hierova suihkukahva, joka tuo nopeasti mukavuutta omaan arkeen. Hierovalla suihkulla rentouttaa nopeasti jäykistyneet ja kireät lihakset sekä saa mukavan olon ennen nukkumaan menoa. Hierovat suihkukahvat ovat usein myös ympäristöystävällisiä, sillä niissä on otettu huomioon laadukkaat materiaalit sekä vettä säästävät ominaisuudet. Täydellinen hierova suihkukahvaHierovat suihkukahvat ovat usein varustetta joko yhdellä, kolmella tai jopa viidellä eri toimintaominaisuudella.

Tuumakoon hylsysarja on tarpeen työkaluvalikoimassa
  • 04 Aug, 2022

Työkaluista puhuttaessa yksi hankinta on yli muiden ja se tuumakoon hylsysarja, joita käytetään muttereiden ja pulttien avaamiseen. Hylsyksi kutsutaan putkimaista metallikappaletta, jonka toinen pää on sisäpuolelta muotoiltu pulttia tai mutteria vastaavaksi, hylsyt ovat yleensä 6- tai 12-kulmaisia. Hyvä hylsysarja lisävarusteineen tekee työskentelystä miellyttävämpää, on se sitten rakennustöitä tai remontin tekoa, polkupyörän huoltamista tai osien vaihtamista autoon. Sarjaa hankkiessa kannattaa satsata laatuun ja huomioida sen mukana tulevat lisäosat. Tuumakoon hylsysarja sisältää eri kokojaYleisimmät hylsysarjojen koot ovat 1/4”, 3/8” ja 1/2” ja nämä koot ovat niitä, joita tarvitaan yleisimpiin ruuvaustöihin.

Remonttimiehen ystävä Faluplast putkipidin
  • 22 Jul, 2022

Faluplast putkipidin mahdollistaa monen remonttimiehen toiveen, nimittäin putkien kannakoinnin kylpyhuoneessa ilman, että tarvitsee tehdä seinään reikää ja näin samalla puhkaista tärkeää vesieristystä. Monia kylpyhuoneen putkityöt saattavat jännittää, sillä niissä äärimmäisen tärkeää on keskittyä visuaalisuuden ja käytännöllisyyden lisäksi kosteusvaurioiden ehkäisyyn. Tarjolla on kuitenkin vaihtoehtoja kiinnitysten tekoon ilman reikiä, ja putkipidinten osalta tässä on yksi sellainen, johon kannattaa tutustua tarkemmin. Faluplast putkipidin kannakoinnin välineenäKylpyhuoneen putkien kannakoinnilla on omat tärkeät vaatimuksensa, jotta putket ovat kiinni turvallisesti ja kestävästi.

90-luvun sisustus
  • 13 Apr, 2022

90-luvun sisustus on monille niille tuttu, jotka elivät lapsuutensa 1990-luvun aikana. Tyypillistä tuolle ajalle oli muun muassa nahkarahit, parvisängyt sekä suuret tv-tasot. Myös suuret huonekasvit sekä sametti olivat hyvin yleisiä monissa kodeissa tuolloin. Kuten muissakin vastaavissa ilmiöissä, vanhat tyylit nousevat uudelleen muotiin aina aika ajoin. 90-luvun talon sisustus on hiljalleen nousemassa takaisin valtavirtaan, sillä monet haluavat ottaa vaikutteita lapsuutensa ajasta. Vinkkejä 90-luvun sisustukseen90-luvun sisustus on toisaalta monien mielestä melkoinen sekamelska erilaisia tyylejä.

Miten asennetaan liukulasit terassille?
  • 14 Feb, 2022

Moni toivoo terassinsa olevan rauhan tyyssija, mutta aina näin ei automaattisesti ole. Rauhaa saattavat häiritä esimerkiksi ympäristön meteli, ohi ajava liikenne sekä puusta pudonneiden lehtien kaltaiset roskat. Riesana ovat myös luonnonilmiöt, kuten sade ja tuuli, joille ei yksinkertaisesti voi mitään. Liukulasit terassille ratkaisevat kaikki nämä ongelmat yhdellä kerralla ja yksinkertaisesti. Asumismukavuus saa aivan uuden ulottuvuuden. Liukulasit terassille voi asentaa myös itseMikäli teknistä kokemusta on ja työkalut pysyvät kädessä, liukulasit on kohtalaisen helppo asentaa terassille myös itse.

Nuotioleipä on helppo herkku
  • 09 Jan, 2022

Retkellä nuotioleipä on todellinen herkku ja mikä parempaa, kun se on kaikenlisäksi vielä helppo tehdä. Jos todellakin olet lähdössä retkelle, voit tehdä taikinan valmiiksi kotona. Sekoitat vain kuivat aineet keskenään hyvään muovipussiin ja kun olet kuuman nuotion äärellä, lisäät tähän seokseen pelkästään veden. Seokseen voi aina lisätä mausteita oman maun mukaan, mutta esimerkiksi valkosipulijauhe ja jokin yrttimauste tuovat siihen hyvän maun sekä miellyttävän yksityiskohdan. Myös jauhoja voi vaihdella terveellisyyden mukaan.

Seinävalaisin USB portilla
  • 05 Jan, 2022

Jos jokin on kätevä valaisin, niin sellainen on seinävalaisin. Se sopii myös pieneen tilaan, jolloin se ei vielä tilaa lattialta tai kattoon asennettava valaisin on hankala katon korkeudesta johtuen. Seinävalaisin on myös hyvä ratkaisu makuuhuoneessa, jossa sen voi sijoittaa sängyn viereen, jolloin lukemisesta tulee paljon helpompaa. Ja mikä vielä parempaa, kun seinävalaisin USB portilla, jolloin valaistuksen lisäksi voit käyttää USB:ia esimerkiksi kännykän lataukseen. Seinävalaisin USB portilla moderniin kotiinMitä kaikkea on huomioitava, kun seinävalaisimen hankinnassa?

Näin onnistuu oikeaoppinen pöydän kattaus
  • 07 Nov, 2021

Pöydän kattaus on helppo tehdä itse, sillä ohjeita löytyy paljon erilaisiin tilaisuuksiin. Oikeaoppisessa kattauksessa istuen katsottaessa lautaset asetellaan keskelle, alimmaksi katelautanen, ja päälle alkuruoka-, keitto ja pääruokalautanen. Haarukat laitetaan lautasen vasemmalle puolelle, pääruokahaarukka lähimmäksi lautasta. Veitset tulevat lautasen oikealle puolelle, terä osoittamaan lautasta kohti. Lautasen yläpuolelle tulee jälkiruokalusikka ja haarukka. Lasit sijoitetaan veitsien yläpuolelle ja leipälautanen haarukoiden yläpuolelle, voiveitsi poikittain leipälautasen päälle. Pöydän kattaus ja koristelu Kattauksessa voit käyttää erilaisia lautasia ja laseja sekä hopea-aterimia, riippuen kattauksen tarkoituksesta.

Miten sisustaa yksiö oikein
  • 06 Oct, 2021

Pienet neliömäärät kotona tuovat omat haasteensa sisustamiseen. Se, miten sisustaa yksiö mahdollisimman tilavaksi käytettävät neliöt huomioiden, voi olla erittäin hankalaa. Haasteita esiintyy etenkin silloin, jos muuttaa suuremmasta asunnosta pienempään. Silloin saattaa joutua karsimaan osan tavaroista pois, sillä liian täyteen ahdettu yksiö ei ole enää käytännöllinen. On kuitenkin muutamia hyviä vinkkejä, joiden avulla voit loihtia kotiisi enemmän tilaa ja kodikkuutta. Miten sisustaa yksiö tilavaksi?Pieneen yksiöön ei neliöitä ole mahdollista saada enempää millään sisustuskeinolla, mutta saatavilla olevista neliöistä on mahdollista ottaa kaikki hyöty irti.

Suosituimmat sisustustrendit vuonna 2021
  • 14 Sep, 2021

Sisustustrendit vuonna 2021 saavat inspiraationsa ekologisuudesta ja ympäristöystävällisistä valinnoista. Monelle tärkeitä tekijöitä tänä päivänä ovat tuotteiden ekologisuus ja se, kuinka ympäristöystävällistä tuotteen hankinta on. Siksi ihmiset hankkivat mielellään huonekalunsa joko kirpputoreilta, kirppisryhmistä tai yksittäisiltä huonekaluja käsin valmistavilta tuottajilta. Muussa sisustuksessa nähdään selkeitä linjoja, raikkaita kuoseja ja rauhallisia, esteettisiä värejä. Sisustus saa osittain inspiraatiota myös Japanista. Sisustustrendit suomalaisissa kodeissaVuonna 2021 suomalaiset ovat satsanneet kotinsa sisustukseen tavallista enemmän. Tämä johtuu siitä, että ihmiset ovat alkaneet viettämään enemmän aikaa kotona etätöiden ja etäopiskelun vuoksi.