Seinävalaisin USB portilla

  • 05 Jan, 2022

Seinävalaisimia on monenlaisia ja joissakin niistä on USB-liitäntä.

Jos jokin on kätevä valaisin, niin sellainen on seinävalaisin. Se sopii myös pieneen tilaan, jolloin se ei vielä tilaa lattialta tai kattoon asennettava valaisin on hankala katon korkeudesta johtuen. Seinävalaisin on myös hyvä ratkaisu makuuhuoneessa, jossa sen voi sijoittaa sängyn viereen, jolloin lukemisesta tulee paljon helpompaa. Ja mikä vielä parempaa, kun seinävalaisin USB portilla, jolloin valaistuksen lisäksi voit käyttää USB:ia esimerkiksi kännykän lataukseen.

Seinävalaisin USB portilla moderniin kotiin

Mitä kaikkea on huomioitava, kun seinävalaisimen hankinnassa? Niitä löytyy monenlaisia, joten ensin on ratkaistava se, että haluaako sen spottina vai sellaisena, jota ei suunnata. Osa niistä heijastaa valonsa ylös- sekä alaspäin, joten siitä saa todella tyylikästä valaistusta. Materiaalit ja muodot vaihtelevat, joten vaihtoehtoja löytyy huomattavan paljon. Kaiken lisäksi platformin saa usein asennettua myös seinään. Monissa valaisimissa on myös huomioitu usb portti, joten se on hyödynnettävissä.

Makuuhuoneessa seinävalaisin on erinomainen vaihtoehto silloin, kun haluaa lukea illalla kirjaa. Jos valaisimessa on taipuva varsi, sitä voi kohdistaa eri suuntiin ja silloin sen säädettävyys sopii tähän käyttöön. USB portti tuo hyvin miellyttävää lisäkäyttöä ja toimii silloin, kun on ladattava puhelinta, pientä kaiutinta tai mitä tahansa teknistä laitetta, mikä vaatii lataamista.

Huomaamaton seinävalaisin

Huomaamattoman seinävalaisimen voi asentaa paikalleen kaksipuolisella teipillä tai monesti myös ruuvilla. Tällaista valaisinta voi käyttää kohdentamaan valaistusta huoneessa johonkin tiettyyn kohtaan, jolloin se itse ei ole se, mitä halutaan korostaa. USB portillisia vaihtoehtoja on paljon ja niistä löytää itselleen kaikkein parhaimmin sopivan sekä väriltään että muodoltaan. Joissakin ratkaisuissa on yhdistettynä sekä spotti, taustavalo että USB portti.