Remonttimiehen ystävä Faluplast putkipidin

  • 22 Jul, 2022

Krominen Faluplast putkipidin.

Faluplast putkipidin mahdollistaa monen remonttimiehen toiveen, nimittäin putkien kannakoinnin kylpyhuoneessa ilman, että tarvitsee tehdä seinään reikää ja näin samalla puhkaista tärkeää vesieristystä. Monia kylpyhuoneen putkityöt saattavat jännittää, sillä niissä äärimmäisen tärkeää on keskittyä visuaalisuuden ja käytännöllisyyden lisäksi kosteusvaurioiden ehkäisyyn. Tarjolla on kuitenkin vaihtoehtoja kiinnitysten tekoon ilman reikiä, ja putkipidinten osalta tässä on yksi sellainen, johon kannattaa tutustua tarkemmin.

Faluplast putkipidin kannakoinnin välineenä

Kylpyhuoneen putkien kannakoinnilla on omat tärkeät vaatimuksensa, jotta putket ovat kiinni turvallisesti ja kestävästi. Kannakoinnin tulee esimerkiksi olla riittävän vahva kestämään putkien, putkieristeen, putkien lämpöliikkeen sekä veden virtauksen mukanaan tuoma rasitus. Kannakoinnin tulisi näiden lisäksi estää putkia liikkumasta sivuttaissuuntaisesti, sekä pitämään yllä putkien välillä oleva etäisyys.

Putkipidin on yksi väline putkien kannakointiin kylpyhuoneessa, ja pitimiä on monia erilaisia eri käyttötarkoituksiin ja luonnollisesti myös erilaisille putkille tarkoitettuna. Faluplastin liimattava pidin on helppo ja turvallinen väline kannakointiin ilman vesieristeiden läpäisyä ja kosteusvaurioriskin lisäämistä turhaan putkien kannatusten vuoksi. Yksiosaisen pitimen koko on säädettävissä 10:een, 12:een ja 15:een millimetriin ja asennusväliksi suositellaan vaaka-asennuksissa 2 kpl /m, pystyasennuksissa 1kpl. Pitimen puhdistus käy helposti miedolla puhdistusaineella.

Helposti kiinnitettävä putkipidin

Koska vesieristyksen läpäiseminen lisää aina riskiä kosteusvaurioiden syntyyn, on turvallisempaa hyödyntää mahdollisimman paljon asennustapoja, jotka eivät vaari eristyksen rikkomista. Tämän putkipitimen asennus onnistuu varsin nopeasti ja helposti, sillä jo muutaman sekunnin jälkeen seinään kiinnittämisestä on pidin valmis putken asentamiseen paikalleen. Älä siis ota turhia riskejä, vaan valitse turvallinen ja samalla helppo keino kannakointiin!