Miten sisustaa yksiö oikein

  • 06 Oct, 2021

Yksiön sisustaminen

Pienet neliömäärät kotona tuovat omat haasteensa sisustamiseen. Se, miten sisustaa yksiö mahdollisimman tilavaksi käytettävät neliöt huomioiden, voi olla erittäin hankalaa. Haasteita esiintyy etenkin silloin, jos muuttaa suuremmasta asunnosta pienempään. Silloin saattaa joutua karsimaan osan tavaroista pois, sillä liian täyteen ahdettu yksiö ei ole enää käytännöllinen. On kuitenkin muutamia hyviä vinkkejä, joiden avulla voit loihtia kotiisi enemmän tilaa ja kodikkuutta.

Miten sisustaa yksiö tilavaksi?

Pieneen yksiöön ei neliöitä ole mahdollista saada enempää millään sisustuskeinolla, mutta saatavilla olevista neliöistä on mahdollista ottaa kaikki hyöty irti. Kodin pohjaratkaisuista riippuen voi kotiin esimerkiksi loihtia erilaisia tiloja sermien ja tilanjakajien avulla. Näin voit saada esimerkiksi rauhallisen nukkumapaikan tai erottaa olohuoneen ja ruokailutilan toisistaan helposti.

Erilaisilla huonekaluilla ja säilytysratkaisuilla on myös mahdollista saada pienistä tiloista kaikki mahdollinen hyöty irti. Jos esimerkiksi pakolliset huonekalut kätkevät sisäänsä paljon säilytystilaa, ei kotiin tarvita niin paljon hyllyjä. Voit hankkia kaikki tarvitsemasi sisustustavarat sivustomme kautta, ja tuotemerkkeihin lukeutuu niin Faluplast Steinel, Philips kuin monet muutkin. Voit siis hankkia monen tuotemerkin tuotteita samaan aikaan.

Hyödynnä tilaa myös ylöspäin

Yksiössä ei välttämättä ole kovin paljon lattiatilaa, jolloin vaihtoehtoja on etsittävä jostain muualta. Onko asunnossasi korkea katto? Siinä tapauksessa voit hyödyntää ylöspäin menevän tilan esimerkiksi hankkimalla parvisängyn ja seinähyllyjä. Myös television voi halutessaan ripustaa suoraan seinälle, jolloin televisiotasoa ei tarvita, vaan tilaa jää jollekin muulle tarpeelliselle.