Hierova suihkukahva kotiin

  • 14 Sep, 2022

Hierova suihkukahva hemmottelee kotisuihkussa

Mikä onkaan upeampaa kuin se, että erilaiset aikaisemmin harvinaisemmat luksustuotteet on nykyisin mahdollista tilata myös omaan kotiin. Yksi näistä ylellisyyksistä on hierova suihkukahva, joka tuo nopeasti mukavuutta omaan arkeen. Hierovalla suihkulla rentouttaa nopeasti jäykistyneet ja kireät lihakset sekä saa mukavan olon ennen nukkumaan menoa. Hierovat suihkukahvat ovat usein myös ympäristöystävällisiä, sillä niissä on otettu huomioon laadukkaat materiaalit sekä vettä säästävät ominaisuudet.

Täydellinen hierova suihkukahva

Hierovat suihkukahvat ovat usein varustetta joko yhdellä, kolmella tai jopa viidellä eri toimintaominaisuudella. Ominaisuuksiin voi lukeutua esimerkiksi kupliva suihku, sade, sumu, hieronta, sade/sumu tai sade/hieronta. Normaali suihkuominaisuus on leveä ja tasainen, kun taas sademainen suihku tuntuu iholta täydellisen rentouttavalta. Hierovan suihkun paine on kaikkein kovin, mutta sitäkin voi usein säätää pehmeän ja kovan välillä. Parhaimmat suihkukahvat sisältävät säätimen, joka pitää vesisuihkun tasaisena, vaikka vedenpainetta muutettaisiin.

Hyvä valinta kotiin on myös kattosuihkusetti. Se sisältää sekä katossa olevan yläsuihkun että käsisuihkun. Katosta tuleva suihku lisää tunnetta sateessa seisomista ja myös hierontaominaisuus pääsee oikeuksiinsa. Hierovissa suihkussa riittääkin valinnan varaa ja on tärkeää hankkia juuri omaan tarpeeseen sopiva vaihtoehto. Suihkumuotoja on paljon erilaisia ja niiden monipuolisuutta voi vaihdella tarpeen sekä tuntemusten mukaan.

Ekologinen valinta

Nykyaikaiset suihkut ottavat myös paremmin huomioon ekologisen näkökulman. Niissä on yhä enemmän ominaisuuksia, jotka esimerkiksi säästävät ja säännöstelevät vettä virtauksenrajoittiminen avulla. Lisäksi uudet suihkut on usein valmistettu vahvasta ABS-muovista, joka kestää myös uusiokäytössä. Suihku onkin tuote, joka kannattaa uusia nykyaikaiseksi vähentämällä näin monia ympäristöhaittoja.